Grafische vormgeving

Sunny Side Visuals begon ooit als Nieya van Nie Graphic Design. De focus lag op het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, maar ondertussen kunnen wij veel meer betekenen voor de vormgeving van jouw merk.

 

Zo kunnen wij alles ontwerpen wat jij maar kan bedenken. Of het nou gaat om een flyer met een strakke deadline, roll-up banners, wanddoekken, menukaarten, logo’s, huisstijlen, visitekaartjes; wij kunnen het allemaal! Of zoek je als bedrijf een partner die jouw organisatie langdurig kan ondersteunen op het gebied van vormgeving: bij ons ben je aan het juiste adres!

 

Wij zetten onze talenten op het gebied van vormgeving in voor grote en kleine organisaties of ondernemingen. Wij geloven in een nuchtere aanpak en heldere communicatie om zo snel en professionele resultaten te leveren. 

Waarom Sunny Side Visuals?

 • Veel ervaring: specialist sinds 2014
 • Heldere communicatie
 • Hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen
 • Persoonlijke service

Logo ontwerp

Voor een vaste prijs van €550,00 exclusief btw ontvang je van ons 3 unieke ontwerpen voor jouw logo. Je ontvangt deze concepten gebruikelijk binnen 7 werkdagen. Vervolgens kan je deze in twee vrijblijvende rondes aanpassen. Zo kan je bepaalde logo elementen laten combineren, of kleuren laten veranderen.

Als het ontwerp van je logo af is, ontvang je na betaling het logo in zowel digitale- als vector-formaten (PNG, AI en EPS) en word je ook volledig eigenaar van het gekozen beeldmerk.

  Huisstijl ontwerp

  Voor een vaste prijs van €750,00 exclusief btw ontvang je van ons 3 unieke ontwerpen voor jouw logo en een ontwerp voor de meest populaire huisstijldragers: je briefpapier, een envelop en dubbelzijdige visitekaartjes.

  Het ontwerp van de huisstijldragers en je logo kan je in twee kosteloze rondes aanpassen tot het naar jouw wens is.

  Als je 100% tevreden bent met de ontwerpen, ontvang je na betaling jouw huisstijl in drukklare vectorbestanden (PDF en EPS). Hiermee kan je bij elke drukker terecht. Je ontvangt je briefpapier ook in een Microsoft Word formaat (.docx) voor digitaal gebruik.

  Als het ontwerp van je logo af is, ontvang je na betaling het logo in zowel digitale- als vector-formaten (PNG, AI en EPS) en word je ook volledig eigenaar van het gekozen beeldmerk.

   Visitekaartjes ontwerp

   Voor een vaste prijs van €125,00 exclusief btw ontwerpen we dubbelzijdige visitekaartjes. Je ontvangt twee visitekaart concepten binnen 3 tot 4 werkdagen. Dit ontwerp passen we twee keer gratis aan.

   Na betaling ontvang je jouw visitekaartjes in een drukklaar formaat, waarmee je bij elke drukker terecht kan.

   We adviseren je graag op het gebied van druktechnieken en papiersoorten. Heb je geen zin om je te verdiepen in het drukproces? Wij kunnen jou ontzorgen door de kaartjes te laten drukken en bezorgen. Hier wordt een meerprijs voor in rekening gebracht. 

    Flyer

    Voor een vaste prijs van €195,00 exclusief btw ontwerpen we dubbelzijdige A4 flyer. Je ontvangt een concept binnen 3 tot 4 werkdagen. Dit ontwerp passen we twee keer gratis aan naar jouw wensen.

    Na betaling ontvang je jouw flyer in een drukklaar formaat, waarmee je bij elke drukker terecht kan.

    We adviseren je graag op het gebied van druktechnieken en papiersoorten. Heb je geen zin om je te verdiepen in het drukproces? Wij kunnen jou ontzorgen door de flyers te laten drukken en bezorgen. Hier wordt een meerprijs voor in rekening gebracht. 

     Heb je een andere zonnige creatie in gedachte?

     Als het om grafische vormgeving gaat, kunnen wij het voor je regelen. Menukaarten, folders, brochures, banners, muurstickers, vlaggen… niets is ons te gek. Benieuwd wat je dat gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!