De Maandag van Sunny Side Visuals

Diverse werkzaamheden

Opdrachtgever

Diensten

  • Grafisch vormgeving
  • Videografie
  • Videobewerking

Deliverables

  • Social media posts
  • Aftermovies
  • Narrowcasting Video

Over DE CASE

Maandag®  uitingen

Sunny Side Visuals staat al sinds 2018 klaar voor Maandag® als ondersteuning voor visuele vraagstukken die zij hebben binnen het bedrijf. 

Van het ontwikkelen van social media posts, tot het filmen van aftermovies van evenementen zoals Club Maandag of het Symposium over Energietransitie. Sunny Side Visuals ontwikkelt op freelance basis al meer dan twee jaar diverse visuele creaties voor dit mooie bedrijf. 

Als compliment voor de werkzaamheden die verricht zijn, heeft een Communicatieadviseur bij Maandag het volgende geschreven op LinkedIn: “Deze deze dag is voor jou want jij staat altijd voor ons klaar en weet perfect het Maandag®-tintje door te voeren in alle uitingen die je voor ons ontwikkelt!” Hier zijn wij uiteraard trots op!

Sunny Side Visuals heeft heel veel diverse uitingen voor Maandag® ontwikkeld, maar omdat er een aantal uitingen alleen maar voor intern-gebruik waren (zoals infographics, handleidingen en jaarverslagen), zijn helaas niet alle uitingen op deze case-pagina te vinden. 

MAANDAG

Social media campagne uitingen

Voor de #wijzijntrots (social media) campagne van Maandag® heeft Sunny Side Visuals een aantal visuele uitingen geanimeerd voor social media, voor -met name- Instagram. Deze berichten zijn vervolgens gesponsord ingezet om publiciteit te genereren.

Het motto van de campagne was:

Wij zijn trots. Op de mensen achter de cijfers waar de troonrede over spreekt. Alle mannen en vrouwen die zich elke dag inzetten voor ons land en de mensen die er wonen. Niet de politici die de plannen maken, maar zij die maken dat die plannen werken.

MAANDAG

Social media posts

Daarnaast heeft Sunny Side Visuals diverse social media posts ontwikkeld die vervolgens geplaatst worden in de beeldbank van Maandag® zodat alle medewerkers in heel Nederland de visuals kunnen gebruiken. De visuals worden vooral verspreid door accountmanagers en recruiters die werkzaam zijn in de verschillende vestigingen. De visuals hebben een soortgelijke opmaak; dit zorgt ervoor dat de huisstijl van Maandag® consistent doorgevoerd wordt.

MAANDAG

Fotografie

Voor een campagne om nieuwe Accountmanagers en Recruiters te werven bij Maandag®, zijn deze beelden geschoten.  

Geen modellen, maar echt Maandag® medewerkers! Hoe gaaf is dat?

MAANDAG

Iconen

Sunny Side Visuals heeft veel verschillende grafische uitingen mogen ontwikkelen voor Maandag®, van infographics, tot handleidingen en jaarverslagen. Veel van deze documenten worden intern gebruikt, maar een voorbeeld van grafische vormgeving voor Maandag® zijn bijvoorbeeld deze iconen die door ons ontwikkeld zijn!

Samenwerken?

Wil jij ook Sunny Side Visuals inschakelen voor een project?
Neem contact opBekijk andere cases